Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.......ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ

                                    

Κακή εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για την ομάδα μας, που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΡ δεν τα κατάφερε στο ουδέτερο γήπεδο των Αρμένων απέναντι στον Παναρκαδικό που επικράτησε δίκαια με 3-1. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπόρεσαν να «μπουν» καθόλου στο παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του Νίκου Χριστουλάκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν στο 5’ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 8’ και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη τους στο 36’, το γκολ της ομάδας μας ο γκολκίπερ Χίκα με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 90’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας επιχείρησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους δύσκολη κατάσταση, με τις λιγοστές επιθετικές ενέργειες που δημιούργησαν να μην έχουν αποτέλεσμα, δεχτήκαμε μεγάλη ψυχολογική πίεση λόγω του κακού παιχνιδιού που κάναμε από το ξεκίνημα. Δυστυχώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν βγήκαμε από την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρεθήκαμε χθες, αφού τους είχαμε δώσει μεγάλο αβαντάζ να πετύχουν τρία γκολ τόσο νωρίς!!!Γνωρίζαμε ότι παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και θα έπρεπε η απόδοση μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα ώστε να φτάσουμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή του πρωταθλήματος στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το τελικό σφύριγμα βρίσκει την ομάδα με 32 βαθμούς και στην 1η θέση της βαθμολογίας, να την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Φλόγα με 29 και Παναρκαδικός με 28, ενώ οι παίκτες μας καλούνται να ανασυνταχθούν, να σηκώσουν κεφάλια ψηλά, και να αποδείξουν πολλά, κυρίως να μην αφήσουν τα περιθώρια σε κανένα να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους, ενόψει και του ντέρμπι με την Φλόγα στην αναμέτρηση της Σοχώρας που ακολουθεί.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι στην ομάδα ότι δεν χάθηκε τίποτα παρά μόνο μία μάχη......Συνεχίζουμε δυνατά για να κερδίσουμε τον πόλεμο!!!

Ευχαριστούμε τους 30 και πλέον πιστούς φιλάθλους που μας ακολούθησαν έως εκεί και πιστεύουμε πως τελικά θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους.