Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

NΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ! 2-1 τον ΛΙΒΑ.

                                    

Νέα σπουδαία νίκη για την πράσινη αρμάδα του Νικήτα Πατεράκη που την διατηρεί αήττητη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα μετά και την επικράτηση με

2-1 στη Σοχώρα κόντρα στην ομάδα του πολύ μαχητικού σήμερα Λίβα. 

Οι παίκτες μας με πίστη, υπομονή, δύναμη και αποφασιστικότητα χόρεψαν τους αντιπάλους τους σε ρυθμούς πρωταθλητή και δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, υπενθυμίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους ποιος είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο παιχνίδι και κατ’ επέκταση στη διαδρομή για την κούπα!!! 

Τα γκολ, το πρώτο από τον Πάρη Κωνσταντινομανωλάκη, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Νίκου Ξυδάκη, και το δεύτερο έπειτα από μακρινό σουτ φωτοβολίδα του Γιάννη Γιαννόπουλου που άφησε στήλη άλατος τον αντίπαλο γκολκίπερ. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μελανό σημείο στον σημερινό αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Μανώλη Σημαιάκη, του ευχόμαστε περαστικά, και του υπενθυμίζομε ότι η ομάδα θα είναι δίπλα του αρωγός για την αποκατάσταση της υγείας του και ότι άλλο χρειαστεί.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο ρυθμό και ευελπιστούμε πως η κατάληξη της θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των φίλων του σωματείου μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας!!!