Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Α.Ο Μελάμπων Φλόγα Ρούστικων 3 - 2

 

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή!!! Α.Ο Μελάμπων Φλόγα Ρούστικων 3 - 2 Μία παλικαρίσια νίκη, δια πυρός και σιδήρου....Δύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή, τεχνική, αποτελεσματικότητα, μπρίο, φαντασία... πόσα εξαιρετικά στοιχεία μπορεί να σου προσφέρει ένας αγώνας όταν όλοι τους είναι κορυφαίοι και μαχητικοί μέχρι και το τελευταίο λεπτό!!!

Μπράβο στα παιδιά!!! Ένας ιστορικός αγώνας στο δημοτικό γήπεδο Μελάμπων έλαβε τέλος, με νικητή αυτόν που το ήθελε περισσότερο, δηλαδή εμάς, κόντρα στην ομάδα της Φλόγας, μια σπουδαία αναμέτρηση με ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο που ζητούσε και αυτός με κάθε τρόπο τους τρείς βαθμούς της νίκης που θα τον έστελνα αυτόματα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε πολύ γρήγορα μόλις στο 4ο λεπτό από τον

Ραφαήλ Κυριακάκη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν όμως να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να ξαναμπούν με αξιώσεις στο παιχνίδι. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά η Φλόγα κερδίζει πέναλτι και κάνει την ανατροπή 1-2 ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, η ζωντάνια της εξέδρας μετατράπηκε άμεσα σε απόλυτη νεκρική σιγή, το γήπεδο πάγωσε!!!Και όταν η κερκίδα αγχώθηκε με το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων οι ποδοσφαιριστές μας είχαν αντίθετη άποψη...Βγάζοντας και καταθέτοντας ψυχή στο χορτάρι παίζοντας με απίστευτο πάθος για την φανέλα της ομάδας δεν το έβαλαν κάτω αφού έκαναν ένα απίστευτο παιχνίδι απόλυτης ανατροπής που θα μείνει στην ιστορία...Το πρώτο χτύπημα για την ισοφάριση έρχεται με εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Άρη Ζαχαριουδάκη, λίγο αργότερα το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από το Νίκο Ξυδάκη να κάνει ένα εξαιρετικό τελείωμα βγαλμένο από highlights στέλνοντας στο βάθος της αντίπαλης εστίας την μπάλα και την κερκίδα στον έβδομο ουρανό…χαρίζοντας στο 84ο λεπτό τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς εντός και εκτός γηπέδου... Ένα παιχνίδι που δεν συνιστάτε σε καμία περίπτωση σε άτομα με καρδιολογικά προβλήματα, ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ένα παιχνίδι που δοκιμάζεις τις αντοχές σου και όσοι τυχεροί το είδαν θα ήθελαν σίγουρα να το δούνε ξανά!!! Ένα ακόμη παιχνίδι κερδήθηκε προχωράμε με προσοχή και σοβαρότητα παρακάτω και κοιτάζοντας μόνο το επόμενο, εστιάζοντας όπως είπαμε μόνο στην κούπα που όλο την νιώθουμε και ποιο κοντά..........Ίδωμεν!!!

Γιώργος Μαργαρίτης