Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1 - 1

 

Σε μια αγχωτική ισοπαλία όπως εξελίχθηκε τα τελευταία λεπτά μα πάνω απ’ όλα δίκαιη και για τους δύο μονομάχους προχώρησε η αγαπημένη μας ομάδα...Ένα πολύ όμορφο χορταστικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, ένταση και κάποια νεύρα διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Μελάμπων ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Παναρκαδικο με σκορ 1-1...Πολλές οι φάσεις και οι μονομαχίες για τις δυο ομάδες που επιζητούσαν με κάθε τρόπο τη νίκη η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.                                        

Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν αρκετά καλοί μέχρι το

65ο λεπτό δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες που αν θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ θα ανέβαζαν το δείκτη του σκορ σε άλλα επίπεδα και η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος από νωρίς..... Χαλαρώσαμε όμως δίνοντας στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να πάρουν σιγά σιγά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάφεραν να ανασυνταχτούν, να ισοφαρίσουν, και δημιουργώντας ακόμη κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, θα μπορούσαν στο 90ο λεπτό να κλέψουν και την νίκη κερδίζοντας πέναλτι, αλλά ο γκολκίπερ μας Χρήστος Χίκα είχε αντίθετη άποψη γλιτώνοντας την ομάδα μας από τα χειρότερα.                                

Η ομάδα βρίσκεται χωρίς να απειλείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μοναδική αήττητη ομάδα στο τοπικό Ρεθύμνου παραμένει μια γροθιά και απομένει να το αποδείξει...ελπίζοντας σε μια ανάλογη ποιοτική συνέχεια!!!             

Πάμε Δυνατά Συνεχίζουμε!!!                                                                 

  Ο στόχος είναι ένας και πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε αυτόν........                                                                                                        ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!