Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Νέο τεχνικό δίδυμο στο τιμόνι του Α.Ο. Αγίας Γαλήνης.

 Ο Α.Ο Αγίας Γαλήνης γυρίζει σελίδα, τολμάει να κοιτάει ψηλά με δύο δικά του παιδιά!!!Έτσι μετά την αποχώρηση του Νικήτα Πατεράκη του αξιόλογου αυτού παίκτη-προπονητή την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνουν ο Γιώργος Λαγουδάκης και ο Νίκος Τρουλλινός.

Σίγουρα ο ρόλος τους δεν θα είναι απλός, αφού η θέση τους είναι σίγουρα η καυτή πατάτα στην ομάδα,ο κυματοθραύστης σε κάθε καταιγίδα που θα έρχεται και θα φεύγει, αλλά ο μεγάλος εχθρός θα παραμένει πάντα η μοίρα του προπονητή.
Δύσκολος ο ρόλος του προπονητή, δύσκολο να παίρνεις την ευθύνη μίας ομάδας στα χέρια σου. Το πιο δύσκολο όμως από όλα είναι να μπορείς να κάνεις τα όνειρα της ομάδας που προπονείς πραγματικότητα, όπως ακριβώς προσπαθείς και για τα δικά σου, να μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτά όχι όμως εγωιστικά, να μπορείς να μεταδίδεις θετική ψυχολογία στους παίκτες ακόμα και όταν εσύ δεν την έχεις.
Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά το γνωρίζουν καλά το τόπι γιατί ασχολούνται αρκετά χρόνια και έχουν αγάπη και διάθεση να ασχοληθούν με αυτό
Εμείς σαν γειτονικό σωματείο δεν μένει παρά να τούς ευχηθούμε να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν για την συνέχεια και να τους δούμε να φτάνουν ακόμα σε υψηλότερα αθλητικά επίπεδα.