Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ!

                                            

Με εγκρίσεις έργων έκανε «ποδαρικό» ο νέος χρόνος για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου. Αυτή την φορά σειρά πήρε η Τοπική Κοινότητα Μελάμπων με χρηματοδότηση ύψους  140.000 €  από την Περιφέρεια Κρήτης που αφορά το γήπεδο του οικισμού. Η μελέτη  του έργου περιλαμβάνει:

-Κατασκευή στεγάστρου  90 τμ.

-Εγκατάσταση 6 πυλώνων ηλεκτροφωτισμού.

-Βελτίωση αποστράγγισης γηπέδου.

-Προμήθεια καουτσούκ.

-Διαμόρφωση πεζόδρομου από Γήπεδο έως ΙΝ Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την έγκριση της χρηματοδότησης  και την Αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή για  την έμπρακτη στήριξη του έργου, αλλά και για την εφαρμογή μιας συνολικής Περιφερειακής πολιτικής που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και συμπλήρωσε:

«Συνεχίζουμε την βελτίωση των  γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου μας αλλά και την κατασκευή νέων ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναβαθμίζονται οι υπάρχουσες αθλητικές υποδομές, δημιουργούνται νέες, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων των κατοίκων για άθληση και ψυχαγωγία. Στόχος μας είναι μικροί και μεγάλοι να έχουν εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονους και κυρίως ασφαλής χώρους άθλησης.»