Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΕΛΛΙΩΝ-ΑΟ ΜΕΛΑΜΠΩΝ 5-0

 ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

Ένα ακόμα βαρύ σκορ στην αρχή του νέου χρόνου, ένα σκορ που σίγουρα μας ψαλιδίζει τις ελπίδες που τρέφαμε για ένα καλύτερο και δυνατό ξεκίνημα στο Β΄ γύρο.

Θα μπορούσαμε να αρκεστούμε σε διάφορες δικαιολογίες όπως δηλαδή παίζαμε με την πρωτοπόρο, ότι δεν κάναμε σωστές προπονήσεις λόγω εορτών και κακοκαιρίας, ότι είχαμε δυο απουσίες βασικών μας παικτών κ.λ.π.

Δεν θα σταθούμε σε αυτά απλά δεν παίξαμε την μπάλα που έπρεπε και που ξέρουμε, την μπάλα που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια με την άψογη κυκλοφορία και το ανελέητο πρέσινγκ.

Εγώ προσωπικά πιστεύω σ'αυτή την ομάδα, στο πρoπονητικό team και στους παίκτες που όσο συνεχίζουν να παίζουν μαζί  αποκτoύν τη συνοχή που χρειάζεται για να καταφέρουν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη δυναμική αυτής της ομάδας.

Πάμε παρακάτω λοιπόν κρατώντας τα αρνητικά αυτού του αγώνα προς ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ και προσπαθώντας ακόμα περισσότερο όλοι μαζί να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας.

Τώρα στο μέτωπο των μεταγραφών του Ιανουαρίου θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις όπως σας έχουμε υποσχεθεί ελπίζοντας ότι θα ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις όπου θεωρούμε ότι χρειάζεται, και προσπαθώντας όλοι μαζί να πάμε για μια καλύτερη συνέχεια, για μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά,ενωμένοι για το καλό της ομάδας που όλοι αγαπάμε!!!

Γιώργος Μαργαρίτης.