Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ

                                        

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τα παιδιά του χωριού μας, καλούμε όλους τους γονείς που επιθυμούν να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια δημιουργίας ακαδημίας ποδοσφαίρου στο χωριό μας υπό την αιγίδα του Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ.

Αυτή την Πέμπτη 8/12 και ώρα 16:30 όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο κέντρο νέων για να γίνει μια καταγραφή των παιδιών που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο νέο αυτό ξεκίνημα, ένα όνειρο πολλών χρόνων θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα και όλοι μαζί να του δώσουμε σάρκα και οστά. Μέσα από την ακαδημία τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) θα αναπτύξουν την αντίληψη , τη προσοχή ,την ταχύτητα αντίδρασής τους , τη φαντασία, την επινόησή τους και τη δημιουργικότητά τους , να πειθαρχούν μέσα και έξω από το γήπεδο, και να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες. Άλλωστε, ο σκοπός της ακαδημίας θα είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του ποδοσφαίρου με βασικό στόχο την πειθαρχία την ομαδικότητα και την ψυχαγωγία όλων όσων εμπλέκονται.

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συμμετοχή των γονέων και σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Για το Δ.Σ του Α.Ο Μελάμπων

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Μαργαρίτης Γιάννης Βασιλάκης