Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/09 λίγο πριν την έναρξη του προγραμματισμένου φιλικού με την ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας, παρουσία των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, του προπονητικού τιμ και μελών της διοίκησης.

Η χρονιά γνωρίζουν όλοι ότι θα είναι δύσκολη, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πίστη για τις ικανότητες των παιδιών τόσο από την πλευρά του προπονητικού τιμ αλλά και όλων των μελών της διοίκησης. Βαρύτητα και έμφαση λοιπόν δίνεται στην σκληρή δουλειά των προπονήσεων αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και εστιάζοντας στον στόχο που δεν είναι άλλος από μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα που να τιμά την περιοχή και όλους εκείνους που την ακολουθούν πιστά και την πονάνε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστές παράλληλα εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στη διάρκεια της χρονιάς χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς. Σε επίπεδο παρουσίας φίλων της ομάδας θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ομάδα «αγιάστηκε» μακριά από τα βλέμματα των φίλων της, με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Ακολούθως η ομάδα συνέχισε την δουλειά στον αγωνιστικό χώρο στα πλαίσια του προγραμματισμένου φιλικού το οποίο και έληξε με νίκη της ομάδας μας. Αναφορά για όλα τα φιλικά θα γίνει μετά την λήξει της προετοιμασίας αφού τώρα βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Α.Ο Μελάμπων εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας!!!