Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Επίσημη πρώτη για την ομάδα μας!!!

Σήμερα 25 Αυγούστου 2022, αργά το απόγευμα και υπό το φως των προβολέων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη

συνάντηση - προπόνηση του Α.Ο Μελάμπων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Αρμένων, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας Damian Cuchmeruk. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά, γίνετε προσπάθεια για να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική αφού ερχόμαστε σε επαφή με παίκτες που δεν θα πλαισιώσουν μόνο το ροστερ αλλά θα κάνουν και τη διαφορά παράλληλα με τούς είδη υπάρχοντες αθλητές. 

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση έδωσαν το παρών αρκετοί παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας και κάποιοι νέοι. Στην συνέχεια θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών αλλά συνάμα θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφικές κινήσεις με την έναρξη της νέας μεταγραφικής περιόδου, ήδη κάποιοι παίκτες έχουν κλειδώσει την μεταγραφή τους στην ομάδα για την νέα περίοδο και ελπίζουμε ότι θα την ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό στην φετινή δύσκολη προσπάθεια της. 

Μια νέα χρονιά ξεκινά με στόχους και φιλοδοξίες, ευχόμενοι υγεία σε όλους χωρίς απρόοπτα και δυσκολίες. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους!!!