Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Γεύμα στους πρωταθλητές Β’κατηγορίας της Ε.Π.Σ Ρεθύμνης παρέθεσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μανουσάκης.

Την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί για τελευταία φορά στη σεζόν είχαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α.Ο Μελάμπων, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα που τους προσφέρθηκαν απλόχερα στην ψαροταβέρνα “SIROCCO” στον Πλακιά ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου επιχειρηματία, ο οποίος είναι και χορηγός της ομάδας. 

Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας των πρωταθλητών Γιώρ. Μαργαρίτης και Γιαν. Βασιλάκης αντίστοιχα, έχοντας δίπλα τους τον προπονητή Νικήτα Πατεράκη, και όσους εκ των ποδοσφαιριστών μπόρεσαν να δώσουν το παρών σε αυτή την συνάντηση, μίλησαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα για τη σεζόν που πέρασε ενθυμούμενοι ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές που πέρασαν, με αρκετά πειράγματα και αστεία που έδιναν μια ευχάριστη αύρα στην καλοκαιρινή αυτή βραδιά, τέλος ο πρόεδρος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα μπει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

 Κλείνοντας ο πρόεδρος εκ μέρους της διοίκηση και των ποδοσφαιριστών, ευχαρίστησε θερμά τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας“SIROCCO” Γιάννη Μανουσάκη για το όμορφο δείπνο που παρέθεσε αλλά και για την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα.

Γιώργος Μαργαρίτης