Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Α.Ο Μελάμπων ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της απονομής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας που έγινε την Κυριακή 8/5/22 στο δημοτικό γήπεδο Μελάμπων. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν και την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση τους μέχρι τώρα.

Τον Αιδεσιμολογιώτατο εφημέριο Μελάμπων π. Ευάγ. Τσουρδαλάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, τον Δήμαρχο Αγ Βασιλείου κ. Γιάννη Ταταράκη τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Νίκο Κακογιαννάκη, και κ. Κώστα Δανδουλάκη, τον πρόεδρο του Δ.Σ Αγ Βασιλείου κ. Αντ.Τσουρδαλάκη τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους κ. Γιαν.Χαραλαμπάκη κ. Ευαγ.Γλαμπεδάκη κ. Αγγελ.Πελαντάκη τον επικεφαλή της αντιπολιτεύσεις κ. Αθαν. Χαριτάκη. Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Ρεθύμνου κ.Τίτο Χνάρη τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου κ. Βοσκάκη Μιχ. τον πρόεδρο επιτροπής ορισμού διαιτητών κ. Κυριακ. Δελήμπαση. Το φίλο σωματείο Ο.Φ Αρμένων για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Θα πρέπει ακόμα να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και όλους τους φορείς των Μελάμπων για την βοήθεια αλλά και την συνεχή παρουσία τους στα δρώμενα της ομάδας. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, επιχειρήσεις, κτηνοτρόφους, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που διαρκώς έμπρακτα βρίσκεται κοντά μας και στους οποίους σε μεγάλο βαθμό οφείλεται η επιτυχία αυτή.

Για το Δ.Σ του Α.Ο Μελάμπων Ο Πρόεδρος Γιώργος Μαργαρίτης