Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ - ΛΙΒΑΣ Α.Σ 7 - 0 ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽

                                 

Η συμμορία των έντεκα ξανακτυπά!!!

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!Αυτή την φορά θύμα ο Λίβας...Και έπεται η συνέχεια!!!

Σε μια υπέροχη καυτή έδρα (Μελαμπέου) με αρκετούς πιστούς φιλόδοξους και γεμάτους ελπίδα φίλαθλους η ομάδα μας έκανε το

καθήκον της, και με μια πραγματικά καταιγιστική από τα πρώτα λεπτά εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, έδειξε ποιο είναι το αφεντικό του αγώνα αφού πήραν τους τρείς πολυπόθητους βαθμούς της νίκης με σβηστές μηχανές, αδιαπραγμάτευτα, και χωρίς καμία αναστολή, από μια ομάδα που έχει δείξει ότι ξέρει να αγωνίζεται να καταθέτη ψυχή στο γήπεδο και να χάνει αρκετά δύσκολα.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από το 2ο κιόλας λεπτό με γκολ του αρχηγού μας Δημήτρη Γελαδάρη που πέτυχε χατ-τρικ με άλλα δυο τέρματα στο 13ο και 53ο λεπτό, στο 10ο ήταν η σειρά του Μάριο Γκίνικα να γραφτεί στον πίνακα των σκόρερ, στη συνέχεια ο Χρήστος Χονδρογιάννης 21ο έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, ο Χρήστος Καμπουράκης στο 51ο που πέτυχε και αυτός ένα υπέροχο γκολ, την αυλαία έκλεισε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Αντώνης Δασκαλάκης στο 78ο λεπτό με κοντινό σουτ.

Το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα υπήρχε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως τον τελευταίο καιρό υπάρχει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό διοίκηση, τεχνικό τιμ, και κυρίως οι ποδοσφαιριστές είναι μια οικογένεια και το δείχνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπλο μας ο κόσμος και το πείσμα του να είναι κοντά μας σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή καθώς και η δίψα που τον διακατέχει και είναι εμφανές για την διάκριση της ομάδας αυτό είναι που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς αφού υποχρεώνει και τους παίκτες να μασάνε σίδερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ελπίζουμε σε μια ανάλογη ποιοτική συνέχεια που θα μας δώσει και το δικαίωμα στο όνειρο σε ένα όνειρο που νιώθουμε και ελπίζουμε όλοι μας ότι έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν ότι περισσότερο μπορούσαν τους ευχαριστούμε όλοι μας για αυτό!!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Γιώργος Μαργαρίτης