Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε ο φετινός αγιασμός τόσο από την πλευρά της διοίκηση, όσο και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Το απόγευμα της Δευτέρας 30/08 λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης προετοιμασίας για την συμμετοχή στο φετινό κύπελο και πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας παρουσία των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τιμ και της διοίκησης.

Σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε ο φετινός αγιασμός τόσο από την πλευρά της διοίκηση, όσο και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Η χρονιά γνωρίζουν όλοι ότι είναι

δύσκολη, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πίστη για τις ικανότητες των παιδιών τόσο από την πλευρά του προπονητή αλλά και όλων των μελών της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου. 

Βαρύτητα και έμφαση λοιπόν δίνεται στην σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αποφεύγοντας τα πολλά λόγια, με το μυαλό όλων πλέον στον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση 

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας και ο Προπονητής μίλησαν στους παίκτες, παρουσία και των άλλων μελών της διοίκησης, ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και την πίστη όλων να επικεντρώνετε στον στόχο που έχουμε θέσει. 

Άμεσα η ομάδα ξεκίνησε δουλειά στον αγωνιστικό χώρο στα πλαίσια της προγραμματισμένης προπόνησης της ομάδας.

Σε επίπεδο παρουσίας φίλων της ομάδας θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ομάδα «Αγιάστηκε» και προπονήθηκε μακριά από τα βλέμματα των φίλων της, με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους που έδωσαν παρουσία στο γήπεδο και παρακολούθησαν την πρώτη μέχρι τέλους.

Καλή Αγωνιστική Χρονιά Χωρίς Τραυματισμούς!!!

Γιώργος Μαργαρίτης