Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ 3 - ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ 4

 Ψυχοβγαλτικό και αγχώδες ως το τέλος παιχνίδι...

Σε ένα παιχνίδι για γέρα νεύρα και μέσα σε μια ανεξέλεγκτη

ένταση εξελίχτηκε τελικά ο σημαντικός αυτός αγώνας με την Φλόγα Ρούστικων, από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό και με κεντρικό πρόσωπο τον διαιτητή του αγώνα πού τελικά αποδείχτηκε κατώτερος τον περιστάσεων για την σημασία και την σοβαρότητα της αναμέτρησης αυτής.

Αλλά ας αναφερθούμε αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να αναλωθούμε και να ασχοληθούμε περισσότερο με τον αποκλειστικό άρχοντα (κυριολεκτικά άρχοντα) του αγώνα.

Η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά και με φοβερή διάθεση για καλό επιθετικό ποδόσφαιρο και παράλληλο θέαμα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πιέζαμε ασφυκτικά όμως κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15΄.

Από το σημείο αυτό και έπειτα ασκήσαμε πολύ μεγάλη πίεση προκειμένου να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και καταφέραμε στο 26' να ισοφαρίσουμε και να προηγηθούμε στο 40' κλείνοντας έτσι θετικά έστω και με δυσκολία το πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, ενώ είχαν προηγηθεί ευκαιρίες οι οποίες έδειχναν σε συνδυασμό με την κατοχή της μπάλας και τις γρήγορες εναλλαγές ότι απλά ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει η ομάδα τότε ήρθαν ακόμη 2 γκολ από τους φιλοξενούμενους τα οποία και σφράγισαν την αναμέτρηση, η ομάδα μας πλήρωσε κάποια λάθη που έκανε αφού ηττήθηκε με σκορ τελικό 4-3 παρότι είχε όπως προ είπαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες σε αυτό το πολύ δύσκολο και ψυχοβγαλτικό και αγχώδες ως το τέλος παιχνίδι...

Ευχαριστούμε και τις δύο ομάδες για την δυναμική και τις υπερπροσπάθειες που έβγαλαν και κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο και κράτησαν την αδρεναλίνη όλων μας από την αρχή ως το τέλος σε υψηλά επίπεδα.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Σωτήρης Κόκκαλης, ο προπονητής μας Γιώργος Δημούδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σε αυτά τα ντέρμπι μετράει η ψυχή» Ένα ντέρμπι με τα όλα του...Ένα ντέρμπι με πολύ δυνατό ρυθμό, πολλά γκολ, ένταση και αψιμαχίες...

Η ομάδα μένει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κυνηγώντας από το ξεκίνημα τους Φλόγα, Κάλυβο, Λίβα όμως παραμένει μια γροθιά για την συνέχεια και απομένει να το αποδείξει...

Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!!!

Γιώργος Μαργαρίτης