Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΓΡΗΓΟΡΙΑΚΟΣ VS ΣΤΑΜΑΤΙΑΚΟΣ

Ένα ιδανικό Αυγουστιάτικο απόβραδο πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο χθεσινό ραντεβού των παλαιμάχων στο θρυλικό Melambeu. 

Στην συνάντηση αυτή βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον χώρο του γηπέδου και σε κατάλληλο χρόνο  παίκτες από την πρώτη ομάδα οπότε και μας δόθηκε η ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο mix διπλό σε όλο το γήπεδο, ένα τεστ δηλαδή αντοχής που επιζητούσαν τα κουρασμένα απόμαχα παλικάρια αφού ανταποκρίθηκαν τέλεια στην πρόκληση αυτή. Στήσαμε λοιπόν δυο ενδεκάδες πολύ γρήγορα τους δώσαμε και τα κατάλληλα ονόματα  Γρηγοριακός και Σταματιακός (τα κρατάμε για τη συνέχεια) και η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά.

Παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες,δεν θα ανακοινώσουμε σκορ και συνθέσεις αλλά απλά τον νικητή που ήταν ο Γρηγοριακός.

Το αντίπαλο δέος ο Σταματιακός θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια και αυτό το πλήρωσε ακριβά.

Οι προπονήσεις αυτές πέραν από την καλυτέρευση της φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης των παλαιμάχων σκοπό έχουν επίσης και την σύσφιξη και ανανέωση των σχέσεων μεταξύ των παλαιών ποδοσφαιριστών διαφόρων εποχών του σωματείου καθώς και τον σημερινών.