Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας,την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Μελάμπων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Αιδεσιμότατους πάτερ Ευάγγελο Τσουρδαλάκη και Χρήστο Μαυρογιώργη οι οποίοι ευλόγησαν τη βασιλόπιτα,τον πρόεδρο του Δ.Σ του δήμου μας κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη τον αντιδήμαρχο κ.Γιάννη Χαραλαμπάκη,τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΡ κ. Μανώλη Σταγάκη τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου κ. Μιχάλη Βοσκάκη,τον κ.Καλέργο Βουλγαράκη πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου,που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το ζαχαροπλαστείο ''Γάστριν''για την προσφορά της πίτας και όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθειά μας για την ομάδα και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς, δίνοντας ενθάρρυνση και δύναμη για ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες κατά τη νέα χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Υγεία,  Δύναμη και Ευτυχία!