Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Α.Ο ΜΕΛΑΜΠΩΝ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 5 - 0

Εντός έδρας αγώνας για την ομάδα μας και νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο την ομάδα του Παναρκαδικού  σε ένα παιχνίδι που έκρυβε αρκετές συγκινήσεις από την αρχή ως το τέλος αφού για ακόμα μια φορά το συγκρότημα του Γιώργου Δημούδη ήταν ανταγωνιστικό παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τους στηρίξει. 

Των χορό των γκόλ άνοιξε ο Νίκος  Καλιτσουνίδης με δύο τέρματα και ένα δοκάρι,συνέχεια έδωσε ο Βασίλης Καλαμούκης(το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα)με ένα ακόμη τέρμα,και τέλος ο Μανώλης Σημαιάκης και αυτός με δύο γκόλ (το ένα ποίημα). Επίσης ο Παναρκαδικός είχε χαμένο πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας Κλαούντιο Χίκα που όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν θετικός. Η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και κράτησε την αδρεναλίνη μας σε υψηλά επίπεδα αφού δημιούργησε αρκετές ακόμα ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για το ωραίο ποδόσφαιρο και την νίκη!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......

 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό και θα κόψει την πίτα της για το γεγονός αυτό θα σας ενημερώσουμε σε νεότερη ανάρτηση.

Γιώργος Μαργαρίτης