Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΑΟ.ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ.ΜΕΛΑΜΠΩΝ 0 - 2 (ημιχρονο 0-0)

 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΡΔΙΑ ΝΙΚΗΤΗ........

Το σίγουρο είναι ότι η χαρά μας δεν περιγράφετε από την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας. Τα παιδιά παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο πιστοποίησαν για μια ακόμα αγωνιστική την καλή κατάσταση την οποία βρίσκονται τον τελευταίο καιρό Ασταμάτητοι και με καλό passing  game κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι στο 65ο λεπτό το οποίο κατέληξε στο δοκάρι.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα μας αγωνίζονταν από το 38ο λεπτό με δέκα παίκτες μετά την άδικη και αυστηρή αποβολή του αριστερού οπισθοφύλακα μας με δυο κίτρινες κάρτες.

Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν πιστέψαμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να χάσει αυτό το παιχνίδι ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες υπήρχε καρδιά  νικητή !!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή μας Λουκά Βασιλείου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και που φάνηκε σήμερα στα δύσκολα και όλα τα παιδιά της ομάδας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάνε την ομάδα εκεί που της αξίζει στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτή η ομάδα έχει να δείξει πολλά στη συνέχεια αφού μπαίνουν γερές βάσεις και είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του ποδοσφαίρου και του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή.

Γιώργος Μαργαρίτης




Οι φωτογραφίες είναι από το www.melabes.gr