Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ.ΜΕΛΑΜΠΩΝ-ΑΟ.ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ 0-4

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!

Από τότε που αναλάβαμε αυτή την ομάδα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μας ήταν να μην ασχοληθούμε ποτέ με τους διαιτητές, αλλά αυτό δυστυχώς θεωρείτε όνειρο θερινής νυκτός στο

ποδόσφαιρο Όποιος βρέθηκε όμως αυτή την Κυριακή στο γήπεδο (και έχει μια μικρή σχέση με το άθλημα) καταλαβαίνει τη θέλω να πω!!!!. Γίναμε μάρτυρες μιας άθλιας διαιτησίας ναι άθλιας και το επαναλαμβάνω γιατί κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου που φυσικά και αντίκρυσαν για πρώτη φορά στη ζωή τους τη στρογγυλή θεά!!!

Δεν θα αναφερθώ στα ατελείωτα διαιτητικά λάθη που έγιναν και δημιούργησαν ένα πλασματικό σε όλα αποτέλεσμα φορτώνοντας με ατελείωτες κάρτες τους παίκτες μας θα σταθώ όμως στο σημείο οπού και θα πρέπει να τονίσω πως αυτά τα παραδέχονται άτομα που είναι ενεργά στελέχη της διαιτησίας του Ρεθύμνου λέγοντας μας ότι αυτή είναι η ποιότητα των διαιτητών που έχουμε και δεν μπορούμε να σας κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και σας ρωτώ εμείς λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ? Η θα πρέπει να λάβουμε τα μετρά μας? Προφανώς το δεύτερο!!!

Αυτή όμως η ποιότητα των διαιτητών κατά παράξενη σύμπτωση εμάς δεν μας βοήθησε ποτέ!!

Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε ζητάμε την εύνοια κανενός μόνο τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο επί ίσους όρους παίζοντας καλή μπάλα. Επιτελούς να σταματήσουν πια αυτά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση!

Απαιτούμε να μας σέβονται γιατί είμαστε μια ομάδα που η ιστορία της και μόνο σε προκαλεί να τη σεβαστείς, να την παρακολουθήσεις, να την αγαπήσεις. 

Γιώργος Μαργαρίτης.